Met permanente make-up kunnen we de lippen hun oorspronkelijke vorm teruggeven waardoor ze optisch voller lijken. Een symmetrische mond creëren of bleke lippen een frisse kleur geven. Welke kleur het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wens.

Permanente lipliner met schaduw

Een permanente lipliner met schaduw is een in geschaduwde lipliner. Hierbij wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de contourlijn ingekleurd. Door het zachte verloop van de lijn wordt een subtiel en natuurlijk effect verkregen.

Full lips

De naam full lips zegt het eigenlijk al, de lippen worden volledig ingekleurd. De ideale methode voor mensen met bleke lippen.
Werkwijze

Allereerst zullen we samen met jou de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de lippen voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen.

Nabehandeling

Acht weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze nabehandeling duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer anderhalf uur.
Heb je regelmatig een koortslip? Vraag bij je huisarts om een kuur Aciclovir. Zonder dit medicijn kan je een uitbraak van koortsblaasjes krijgen.

MooiByStadtmüller PMU

Diensten

Wenkbrauwen

Lees verder

Eyeliner

Lees verder

Lippen

Lees verder