Ze zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook de uitdrukking en uitstraling van je gezicht. Maar niet iedereen is tevreden met zijn eigen natuurlijke wenkbrauwen. Ze kunnen door de jaren heen wat dunner worden en hun natuurlijke vorm en expressie verliezen. Geldt dit ook voor jou en ben je daarom altijd druk in de weer met sjablonen en potloodjes en wil je ook graag het zwembad of je bed uitkomen zonder dat je wenkbrauwen verdwenen zijn, dan zijn permanente wenkbrauwen voor jou de oplossing.
Met permanente make-up kunnen we je wenkbrauwen hun natuurlijke vorm teruggeven of veranderen naar jouw wens. Hiervoor hebben wij twee verschillende manieren om te pigmenteren: hairstrokes en ombre. Bij de hairstroke techniek worden er fijne haartjes gepigmenteerd, de ombre techniek creëert een zachte schaduw die in een 3D effect wordt opgebouwd.

Beide technieken geven een natuurlijk eindresultaat. Wil jij juist een wat pittigere wenkbrauw met duidelijke strakke lijnen dan is dit met de ombre techniek ook zeker mogelijk. Wij noemen dit een powder brow. Het is ook mogelijk beide technieken te combineren.

Werkwijze pigmenter wenkbrauw

Allereerst zal ik de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna teken ik de wenkbrauwen voor zodat je ongeveer kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we met de behandeling. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid gebracht. De meeste mensen vinden de behandeling goed te doen. De pijn die je voelt is te vergelijken met het pijnlevel van epileren. Mocht je toch liever pijnstilling willen dan kun je emla creme aanvragen bij de huisarts.
De eerste behandeling neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Na zes weken volgt een nabehandeling van ongeveer een uur.

Belangrijke informatie

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 behandelingen,
niet alleen om zo het mooiste (kleur) resultaat te verkrijgen, maar ook om langer plezier te hebben van je permanente
make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd, maar geeft een verfijnder resultaat!
Tussen elke behandeling zit een periode van 6 weken.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt.
De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien, hiervan hoef je niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Na een aantal dagen komt de kleur vanzelf terug en pas na vier weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.
Het is niet verstandig om PMU te laten plaatsen vlak voor een zonvakantie.
Zes weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze duurt ongeveer een uur.
Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

Hairstrokes

MooiByStadtmüller PMU

Diensten

Wenkbrauwen

Lees verder

Eyeliner

Lees verder

Lippen

Lees verder